Deze week geen uitgebreide blog, maar alleen even een uitleg over de serie waar ik vorige week mee ben begonnen: Speelruimte Oefeningen! In een filmpje gaat dat beter dan in tekst, dus hier even kijken en dan begrijp waar het over gaat. Ik nodig je natuurlijk ook van harte uit om mee te komen doen! De bedoeling is dat er meer Speelruimte vlogs gaan komen. Dus als je me nu volgt, hoor je dat vanzelf.

Ook leek het me handig dat ik de eerste oefening uit het boek Speelruimte Maken! met je deel. Hier kun je lezen wat het resultaat was toen ik ‘m deed. Doe je mee?

Terug in de tijd
Stop nu even met lezen en ga terug in de tijd. Ga rustig zitten en. als je dat prettig vindt, doe je ogen dicht. Heb je een beeld van een moment uit je kindertijd waarin je aan het spelen was? Weet je nog hoe dat ging? Hoe zeg het eruit? Herinner je je de kleuren en de geuren nog? Was je alleen of waren er anderen bij? Wat deed je? Wat zei of zong je? Hoe bewoog je je lichaam? Hoe voelde je je? En nu?