Overzicht & Terugblik over je leven in 1 boekje
vrijdagmiddag 18 september in Utrecht

Ruim twee jaar maak ik gebruik van bulletjournals voor mijn dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en zelfs jaarlijkse planning. Zonder veel moeite heb ik overzicht over mijn hele leven, zowel qua werk, bedrijf als privé. Alle aantekeningen en dagboeknotities gaan in hetzelfde boekje en ik kan wat ik wil in twee tellen terugvinden. Bijzondere gebeurtenissen beschrijf ik ook in dit boekje en soms plak ik er zelfs een foto bij of een kaartje van een bijzonder evenement waar ik naartoe ben geweest. Nu al is het een feest om weer eens door de eerste twee exemplaren te bladeren en te zien hoe ik het leven toen beleefde.

Als je houdt van werken met pen en papier is de bulletjournal methode de makkelijkste en helderste manier om al je to-do’s, overzichten en aantekeningen overzichtelijk bij elkaar te hebben. Door handig gebruik te maken van de index en het naar je eigen behoefte maken van overzichten, werkt het voor iedereen: kunstenaar, boekhouder, huisvader, zelfstandig ondernemer of ieder ander. Iedereen kan met deze methode een op maat gemaakt overzicht van zijn/ haar eigen leven creëren. Zo netjes of slordig als voor jou werkt. Met kleurtjes en een liniaalof gewoon lekker uit de losse pols. In beide gevallen krijgt je structuur en overzicht.

Wil jij ook leren hoe je de bulletjournal methode kunt gaan gebruiken, kom dan meedoen met de workshop: Bulletjournal, de introductie dan leer je alles over: overzichten maken, werken met symbolen, de magie van de index en nog veel meer.

De eerstvolgende mogelijkheid is:
18 september van 13.30 tot 1630 uur in Utrecht
kosten: 30 euro (inclusief koffie en thee, exclusief bulletjournal)

Ik werk Coronaproof en daarom kunnen er maximaal 4 deelnemers tegelijkertijd aan deze workshop meedoen. Met veel persoonlijke aandacht, voorbeelden en achtergronden. Je kunt je hier gelijk opgeven. Als deze vol zit, wordt er op een later tijdstip nog een workshop georganiseerd.