Wil jij me helpen?
Koop dan voor 10 februari 1 van mijn boeken en krijg straks de tweede gratis!

Speelser in het leven staan? De dingen die je belangrijk vindt, nu echt gaan doen? In deze blog zijn de boeken die ik hierover schreef al vaker voorbij gekomen:
Speelruimte maken, voor een lichter, liever en losser leven (2019)en
Gewoon Beginnen (of niet). (2020)
Terwijl je leest, ga je als van zelf aan de slag. Spelenderwijs. Geholpen door levendig geillustreerde inspirerende verhalen, ga je van accepteren naar aanpakken naar loslaten. Ik verleid je om lekker brutaal en zonder pardon te vragen wat je nodig hebt. Dat doe ik nu ook, want ik heb jouw hulp nodig!

De e-boeken zijn nu nog Pdf’s. Dat is een beetje knullig, want op die manier kun je ze niet prettig lezen op de e-reader. Ook heb ik ze in eigen beheer en zonder ISBN nummer gemaakt. Daardoor kan ik ze niet aanbieden bij de gebruikelijke verkooppunten. Maar daar komt verandering in! En daar kun jij bij helpen.

As we speak wordt er gewerkt aan de omzetten van beide boeken naar de goede versie. Professioneel en nog steeds met alle vrolijke illustraties en verhalen. Echter: dat kost best veel geld, vooral in een jaar waarin de bedrijfsactiviteiten een stukje minder zijn dan normaliter. Dus daarom vraag ik jou om hulp.

Vraag & aanbod:
Als jij voor 10 februari 1 boek koopt (in de oude versie), krijg je ze nadat ze zijn aangepast voor e-reader allebei en betaal je niets extra. Dat betekent dus: 2 voor de prijs van 1!

Header afbeelding zonnebloem

foto’s door #lynxarts